Apartments & Bungalows Finca Colón

Calle Antonio Hernandez Rodriguez 40, Fuencaliente de la Palma, Spain

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се посрещат във фоайе с рецепция. Удобствата включват ресторант и бар. Осигуреният безжичен интернет достъп позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база.

Настаняване

В стаите има всекидневна, кухненски бокс и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите се числи балкон, който предлага допълнително място за отмора по време на престоя. За приятната атмосфера на много от хотелските единици допринася и красивата морска гледка. Налични са отделни спални. В кухненската ниша се намират хладилник, котлон и машина за приготвяне на чай или кафе. Оборудването включва още телевизор и безжичен интернет. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ. Като допълнително удобство има сешоар.

Спорт/забавления

Възможността за освежаващо потапяне в басейна прави почивката перфектна. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира полупансион. Гостите имат право на избор на меню за закуска и вечеря.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.