Hanoi Delight Hotel

93 Doi Can, Hanoi, Viet Nam

Дати на настаняване

24.07.2024
до
25.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Строежът на хотела е завършен през 2013 година. Гостите се настаняват в 68 стаи. Предвидени са асансьори до повечето етажи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Към кулинарните предложения се числят ресторант. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа. Детегледачка, трансфер, обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. За лекции, презентации или срещи може да се ползва конферентната зала.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Налични са отделни спални. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това има минибар. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Санитарните възли притежават душ и вана. Гостите могат да се насладят на козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелската база предлага избор от варианти за спорт и прекарване на свободното време. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди и фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.