Hotel Amber Suite

Miedzywodzie, Poland

Дати на настаняване

19.07.2024
до
20.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2013 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 14 стаи. Наличен е асансьор, чрез който са достъпни повечето етажи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Хотелът разполага с ресторант, зала за хранене, кафене и бар. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (срещу такса). Многоезичен персонал, трансфер, обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това има писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също хладилник. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Гостите могат да се възползват от вечерно камериерско обслужване. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва душ. За ежедневно ползване са предоставени сешоар и халати за баня. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. Хотелът притежава закрит плувен басейн. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които СПА и хамам. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира ол инклузив. Като опция може да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.