Comfort Inn Downtown Lookout Mountain

2420 Williams Street, Chattanooga, USA

Дати на настаняване

27.07.2024
до
28.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предлага на гостите общо 91 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотелската база. Към удобствата спадат гардероб и сейф. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и зала за закуска. Магазини също са на разположение на гостите. Към допълнителните удобства на хотела се числи щанд за вестници и списания. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела.

Настаняване

Предлагат се стаи с климатик, централно отопление и санитарен възел. Застланите с мокет стаи са обзаведени с двойно легло, легло с кралски размер или разтегателен диван. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Освен това домакините са осигурили перална машина и комплект ютия с дъска за гладене. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор, радио и безжичен интернет. Освен това са предвидени стаи, подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Към оборудването на санитарните възли спадат душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелската база предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. На търсещите активна почивка се предоставя избор от различни варианти за прекарване на свободното време, сред които фитнес-студио, аеробика и СПА. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира нощувка със закуска. Като опция може да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Климатик
Рецепция [24 часа]
Check-in [24 часа]
Сейф
Асансьори
Магазини
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.