Landgasthof Baren

Kirchgässli 1, Madiswil, Switzerland

Дати на настаняване

19.07.2024
до
20.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 11 стаи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Хотелът разполага с ресторант, зала за хранене и бар. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Наличието на многоезичен персонал ще задоволи нуждите на взискателните посетители. За лекции, презентации или срещи може да се ползва конферентната зала.

Настаняване

Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Малки екстри, сред които телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. За свободното време на активните гости хотелът предлага тенис на корт. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В този хотел се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Бар
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.