B&B Deja Vu

Via Interna Marina 42, Crotone, Italy

Дати на настаняване

27.07.2024
до
28.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

С предложенията си от различни услуги и удобства хотелът дава на почиващите възможността за приятен и пълноценен престой. Към удобствата се числи обществена пералня. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. В хотелът работи бар на плажа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане).

Настаняване

Различни удобства допълват стандартното оборудване в комфортните помещения за настаняване. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Паркинг

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Настаняване от: 15:00
Напускане до: 10:30 сутринта
Допълнителна информация за настаняването
  • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
  • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и депозит в брой за непредвидени такси
  • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
  • Този имот приема пари в брой
Специални инструкции при настаняване
В това място за настаняване няма рецепция. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване поне 24 часа преди пристигането, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Гостите трябва да се свържат с хотела за инструкции за настаняване.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

  • Градският данък е наложен от: EUR 1,50 на човек, на нощувка, до 5 нощувки. Този данък не важи за деца под 11 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Полезна информация
  • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
  • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
  • Едно дете на 4 или по-малко години се настанява безплатно, когато заема стаята на родителя или настойника и използва съществуващите легла.
  • Имотът разполага със свързани/съседни стаи, които зависят от наличността и могат да бъдат заявени чрез свързване с мястото за настаняване чрез номера от потвърждението на резервацията.
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.