Gran Victoria

Bulevar de El Ejido, 400, El Ejido, Spain

Дати на настаняване

19.07.2024
до
20.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът с удоволствие посреща гостите в общо 1 стаи. Отделните етажи са достъпни без проблем с помощта на асансьор или стълбище. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Хотелската база разполага с ресторант и зала за хранене. Към допълнителните удобства на хотела се числи библиотека. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (срещу такса). Многоезичен персонал, обслужване по стаите и фризьорски салон ще отговорят на потребностите на всеки гост.

Настаняване

В стаите има климатик. Освен това могат да се ползват сейф, минибар и писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също мини-хладилник. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Хотелската база предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио и сауна. Възможност за забавления предлага и нощния клуб. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Фризьор
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.