Hotel Faleza

Klifowa 5, Jastrzebia Gora, Poland

Дати на настаняване

27.07.2024
до
28.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предлага на почиващите общо 30 стаи. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф, ресторант, бар, преводачески услуги и конферентна зала. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (срещу такса). Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

Освен това има сейф. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, мини-хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които тенис на корт, СПА и козметичен салон. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Бар
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Наем на велосипеди
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.