Ocean View Lagos

Rua Armacoes De Pesca 21, Lagos, Portugal

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предлага на гостите общо 12 стаи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и кафене. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотелската база спадат сепаре с телевизор, кът за игра и библиотека. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Трансфер и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. Предлага се платен трансфер. Възможността за наемане на велосипеди позволява да се разгледат съседните околности.

Настаняване

Различни удобства в комфортните помещения за настаняване гарантират приятен престой в хотела. Обзавеждането на стаите включва безжичен интернет. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

В този хотел има различни възможности за спорт и забавления. Хотелската база притежава външен плувен басейн. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Освен това до басейна е наличен бар. Хотелът предлага на активните почиващи билярд. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В този хотел се приемат следните кредитни карти: Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Кафе
Игрална зала
Ресторант
Безплатен WiFi
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.