Gandia Bellreguard 3000

Calle Mar Blau 2, Bellreguard, Spain

Дати на настаняване

27.07.2024
до
28.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Комплексът от апартаменти е подходящо място както за делови срещи, така и за почивка, благодарение на набор от услуги и удобства. Отделните етажи са достъпни без проблем с помощта на асансьор или стълбище. За резервация на екскурзии е осигурено туристическо бюро. Магазини също са на разположение на гостите.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Гостите могат да спят удобно на разтегателен диван. Стандартното оборудване в кухненската ниша включва хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон и телевизор, гарантират приятен престой. Санитарните възли притежават душ и вана.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Комплексът притежава басейн и външен плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Комплексът предлага на активните почиващи игрище за голф. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

При заплащане се приемат всички по-разпространени кредитни карти, като например Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Магазини
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.