КАПАДОКИЯ ПРИКАЗКА БЕЗКРАЙ (4 нощувки) - с полет от Варна до Невшехир

От
BGN 1038
/ човек

За резервации:

0700 16 200

Обща информация

Дати

23 окт 2024 - 13 ное 2024

Дестинация

Турция

Продължителност

5 дни / 4 нощувки

Транспорт

Самолет


Цената включва

Самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20 кг / 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter;
4 нощувки в Кападокия на съответната база в избран хотел;
Трансфер летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евронинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини (доказано с медицински документ);
Представител на туроператора.

Цената не включва

Полет с балон над скалните образувания на Кападокия – 498 лева за възрастен / 498 лева за дете  2- 11,99 г. (цената подлежи на препотвъждение преди полета);
Традиционна вечер в скален ресторант с неограничена консумация на напитки – 75 лева за възрастен /  55 лева за дете  2-11,99 г.;
Програма Въртящите се дервиши – 45 лева за възрастен / 35 лева за дете  2-11,99 г.;
Пакет двудневен тур с включен обяд описан в програмата – 235 лева за възрастен / 196 лева за дете 2-11,99 г.:
Посещение на килимарски център и обяд в скален ресторант – 49 лева възрастен / 35 лева за дете 2-11,99 г.;
АТВ в скалните долини – 70 лева за възрастен;
Сафари с камила – 90 лева за възрастен / 70 лева за дете до 11,99 г.;
Непознатата Кападокия – 86 лева за възрастен / 86 лева за дете до 11,99 г.;
Турска баня – 109 лева за възрастен;
Джип Холидей Тур – 117 лева за възрастен / 117 лева за дете до 11,99 г.;
Входните такси на посещаваните обекти по време на екскурзиите в Кападокия (заплащат се на място, посочените цени са с ориентировъчен характер и подлежат на промяна): Подземния град Каймаклъ – 300 турски лири; Скалните църкви в Гьореме – 480 турски лири; Учхисар – 40 турски лири; Пашабаа – 280 турски лири.
Подземния град Каймаклъ – 300 турски лири;
Скалните църкви в Гьореме – 480 турски лири;
Учхисар – 40 турски лири;
Пашабаа – 280 турски лири.
Бакшиш по време на престоя в Кападокия за екскурзоводи и шофьори – окол 15 евро;
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 евро = 1 щатски долара.


Условия за резервация

  • Условия за резервации:
  • Условия за анулации:
  • ВАЖНО:
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ
  • При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:
  • 1.1. Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването.
  • 1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния.
  • 1.3. Смърт на пътуващия.
  • 1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.).
  • За доказване на настъпилите обстоятелства, пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25. ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите.

Сподели:

Препоръчани почивки

Почивки с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.

Planet Travel Center Agency Newsletter background

Абонирайте се за нашите промоции

Винаги научавайте първи нашите новини
и промоционални предложения!