Екзотичните Сейшели 2025 - полет от София

От
BGN 6351
/ човек

За резервации:

0700 16 200

Обща информация

Дати

21 яну 2025 - 11 фев 2025

Дестинация

Сейшели

Продължителност

9 дни / 7 нощувки

Транспорт

Самолет


Цената включва

Самолетен билет София - Истанбул - Махе - Истанбул - София с полет на Turkish Airlines с включени летищни такси;
7 нощувки на съответната база в избрания хотел;
Трансфер от летището до хотела и обратно;
Асистенция на летището при пристигане;
Обслужване от професионален екскурзовод на английски за целият престой;
БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената сума, в случай на забрана за пътуване по медицински причини (доказано с медицински документ);
Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 1000 евро (Traveller Вариант А)

Цената не включва

Горивна такса – обявява се 21 дни преди заминаване;
Такса обслуждане за местен гид и щофьор-заплаща се на място - препоръчителна цена 5 щатски долара/ден/човек;
Допълнителни екскурзии по желание;
Разходи от личен характер;
Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.


Условия за резервация

 • Резервации
 • Депозит 30% до 24 часа след резервиране. Доплащане 21 дни преди тръгване. Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета.
 • Анулации
 • До 24 часа след резервация - без такса за анулация. До 30 дни преди тръгване - 50 лв. такса анулация. До 21 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация. Под 21 дни - 100% като такса анулация.
 • ВАЖНО:
 • Минимален брой туристи: 19 човека; Срок за уведомяване при ненабран минимум – 21 дни; Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност – задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на прибиране в България. За лица под 18 годишна възраст е нужна нотариално заверена декларация, даваща право на детето да излиза извън страната с разрешение на родителите; Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата; Авиокомпанията си запазва правото да прави промени по програмата;
 • Забележка
 • Програмата може да претърпи промяна,поради смяна полета като ден на опериране и час, за което туроператора не носи отговорност,но ще уведоми пътуващите чрез своя представител при нужда. В цената на пакета не са включени бакшиши за местния гид и шофьора. В рамките на допустимото са 5 долара на ден за водача и шофьора-35 долара общо за престоя. В посещаваните държави се консумира само бутилирата вода. Няма изисквания за  допълнителни ваксини,но е препоръчително носенето на репилент против комари и противоалергични лекарства. Използваната международна валута е долари, емисия след 2009 година Всяка друга информация ще Ви бъде дадена от местните партньори при посрещане на място.
 • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ
 • При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:
 • 1.1.Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването. 1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния. 1.3. Смърт на пътуващия. 1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.). За доказване на настъпилите обстоятелства,пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25. ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите.

Сподели:

Препоръчани почивки

Почивки с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.

Planet Travel Center Agency Newsletter background

Абонирайте се за нашите промоции

Винаги научавайте първи нашите новини
и промоционални предложения!