ВЕЛИКДЕН 2020 В ОХРИД- HOTEL BELVEDERE 4* / 3 НОЩУВКИ

София - Охрид - София
4 дни

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 81 на човек в стая за 2 възрастни, 17 април 2020 г.
Single Room - закуска
Настаняване Общо
1 възрастен EUR 113
Single Room - закуска и вечеря
Настаняване Общо
1 възрастен EUR 135
Double Standard - закуска
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 162
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 205
Програма
Ден Програма
1 Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
2 Закуска. Свободно Време. Вечеря. Нощувка.
3 Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 Закуска. Освобождаване на стаята и напускане на хотела.
Цената включва
 • 3 нощувки със закуска или закуска и вечеря;

Цената не включва
 • Разходи от личен характер;

 • Допълнителни екскурзии и екстри в хотела;

 • Туристическа такса;

 • Медицинска застраховка;

Полезна информация
 • Минимален брой записани туристи: няма

 • Документи за пътуване и визов режим От 1 януари 2007 г. всички български граждани могат да влизат и пребивават на територията на Република Северна Македония без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (месеца), считано от датата на първото влизане. Влизането на територията на страната се извършва с български задграничен паспорт, валиден поне шест месеца след края на планирания престой на лицето в Република Северна Македония или с валидна лична карта. За редица административни процедури (плащане на такси, глоби и други разплащания в банки и административни учреждения), отнасящи се до чужденци, македонското законодателство изисква представянето на задграничен паспорт и препоръчва влизането в страната на чуждестранните, вкл. и на българските граждани да се извършва със задграничен паспорт.За деца под 18г., пътуващи с един родител или с придружител с пълномощно се изисква нотариално заверено пълномощно от двамата родители на детето с разрешение за напускане на страната от не пътуващия ( не пътуващите) родител ( и) – оригинал и едно копие за гранични власти. За деца до 18г., чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акта за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 • Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници - няма.

 • Цената на пакета е калкулирана при курс на еврото 1,95583 лв за 1 евро и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на доплащането на пакетната цена.

 • При резервация се внася депозит в размер на 50% от пакетната цена, а доплащането се извършва 45 дни преди заминаване.

 • Туроператорът си запазва правото на промяна на обявения хотел по програмата със същата категоризация, идентични по качество или с по-висок рейтинг и категория при независещи от ТО обстоятелства

 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата

 • Застраховка „ Отмяна на пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата. Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора за пътуване по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет след заплащане на следните суми за анулации и неустойки:

 • При наличие на 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа.

 • Между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит

 • При по-малко от 45 дни се удържа 100% от стойността на пакета.

 • В случай, че потребителят прекрати доброволно своето пътуване по време на изпълнение на програмата всички допълнителни разходи, включително и транспортните са за негова сметка

 • Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 30 дни преди заминаване като се задължава да плати на туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на самолетните билети ( ако има такива издадени отделно и ли с пакета).

 • Информация относно здравните изисквания: Няма задължителни медицински и санитарни изисквания

 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 • Местоположение: Хотелът е разположен в местността Св. Стефан, заобиколен от борова гора. Намира се на 4 км от Охрид и на 100 м от брега на Охридското езеро като предлага невероятна гледка към езерото. В хотела: основен ресторант, два традиционни ресторанта, пиано бар, лоби бар, антикварен магазин, собствен паркинг В стаите: Хотелът разполага с общо 89 напълно обзаведени стаи със самостоятелен санитарен възел, душ, сешоар, климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, бюро, мини бар, телефон, дигитален сейф, тераса, интернет връзка. www.hotelbelvedere.com.mk

 • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е № 00088426/13061910000346, валидна до 11.01.2021 г.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

700 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!