НОВА ГОДИНА 2020 В ХОТЕЛ MILLENIUM PALACE 4* , ОХРИД, МАКЕДОНИЯ

София - Охрид - София
4 дни
Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 171.50 на човек в стая за 2 възрастни, 29 декември 2019 г.
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 343
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 419
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 515
Studio - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 387
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 462
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 580
Apartment - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 454
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 530
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 680
Програма
Ден Програма
1 Настаняване на хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка
2 Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка
3 Закуска. Свободно време. Новогодишна Гала вечеря. Нощувка
4 Закуска. Освобождаване на хотела
Цената включва
 • 3 нощувки със закуска и вечеря

 • Новогодишна Гала вечеря на 31,12

 • Използване на сауна, парна баня, джакузи, фитнес

 • Паркинг

Цената не включва
 • Транспорт

 • Разходи от личен характер

 • Допълнителни екскурзии и екстри в хотела

Полезна информация
 • Минимален брой записани туристи: няма

 • Документи за пътуване и визов режим -няма

 • За деца под 18г., пътуващи с един родител или с придружител с пълномощно се изисква нотариално заверено пълномощно от двамата родители на детето с разрешение за напускане на страната от не пътуващия ( не пътуващите) родител ( и) – оригинал и едно копие за гранични власти. За деца до 18г., чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акта за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 • ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници - няма.

 • Цената на пакета е калкулирана при курс на еврото 1,95583 лв за 1 евро и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на доплащането на пакетната цена

 • УСЛОВИЯ И ЗАБЕЛЕЖКИ: При резервация се внася депозит в размер на 50% от пакетната цена, а доплащането се извършва 45 дни преди заминаване.

 • Туроператорът си запазва правото на промяна на обявения хотел по програмата със същата категоризация, идентични по качество или с по-висок рейтинг и категория при независещи от ТО обстоятелства) Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата. Застраховка „ Отмяна на пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора за пътуване по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет след заплащане на следните суми за анулации и неустойки: При наличие на 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа. Между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит При по-малко от 45 дни се удържа 100% от стойността на пакета. В случай, че потребителят прекрати доброволно своето пътуване по време на изпълнение на програмата всички допълнителни разходи, включително и транспортните са за негова сметка. Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 30 дни преди заминаване като се задължава да плати на туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на самолетните билети ( ако има такива издадени отделно и ли с пакета).

 • Информация относно здравните изисквания: Няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до Македония

 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 • Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088426/13061810000337 на ЗК “Лев Инс” АД.

124217 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 124217 хотела в 206 държави по цял свят на най-добрите цени!

1697 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!