НОВА ГОДИНА 2020 В ХОТЕЛ AURORA RESORT AND SPA 5* БЕРОВО, МАКЕДОНИЯ / 3 НОЩУВКИ /

София - Берово - София
4 дни
Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 318.50 на човек в стая за 2 възрастни, 30 декември 2019 г.
Double Superior - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 637
2 възрастни + 1 дете (0 - 6) EUR 637
2 възрастни + 1 дете (6 - 12) EUR 860
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 919
Double Deluxe - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 747
2 възрастни + 1 дете (0 - 6) EUR 747
2 възрастни + 1 дете (6 - 12) EUR 1,009
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 1,057
Програма
Ден Програма
1 Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка
2 Закуска. Свободно време. Гала вечеря. Нощувка
3 Закуска, Свободно време. Вечеря. Нощувка
4 Закуска. Освобождаване на хотела
Цената включва
 • 3 нощувки със закуска и вечеря

 • Гала вечеря с неограничена консумация на напитки

 • Ползване на СПА център – 1 час ( вътрепен басейн, сауна, парна баня)

 • * Забележка – Ползване на СПА центъра за деца под 10 години е забранено. За деца от 10 до 12 години – само с придружител и е разрешено използването само на вътрешния басейн;

Цената не включва
 • Разходи от личен характер

 • Допълнителни екскурзии и екстри в хотела

 • Транспорт

 • Градска такса

 • Дете до 5,99 г без гала вечеря

Полезна информация
 • Минимален брой записани туристи: няма За деца под 18г., пътуващи с един родител или с придружител с пълномощно се изисква нотариално заверено пълномощно от двамата родители на детето с разрешение за напускане на страната от не пътуващия ( не пътуващите) родител ( и) – оригинал и едно копие за гранични власти. За деца до 18г., чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акта за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 • Цената на пакета е калкулирана при курс на еврото 1,95583 лв за 1 евро и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на доплащането на пакетната цена.

 • При резервация се внася депозит в размер на 50% от пакетната цена, а доплащането се извършва 45 дни преди заминаване. Туроператорът си запазва правото на промяна на обявения хотел по програмата със същата категоризация, идентични по качество или с по-висок рейтинг и категория при независещи от ТО обстоятелства) Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата. Застраховка „ Отмяна на пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора за пътуване по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет след заплащане на следните суми за анулации и неустойки: Ако потвърдената резервация бъде анулирана 30 дни преди деня на пристигане, 10% от общата стойност ще бъде таксувана. Ако резервацията се анулира 20-29 дни преди датата на пристигане, се таксува 30% от общата стойност; Ако резервацията се анулира 19 дни преди датата на пристигане, 50% от общата стойност ще бъде таксувана; За по-късна отмяна пълната сума на пакета ще бъде таксувана;

 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност

 • Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088426/13061810000337 на ЗК “Лев Инс” АД.

 • Aurora Resort & Spa се простира върху площ от 50,000 кв. м сред природата. Намира се на 6 км от Берово. Предлага свеж планински въздух, уелнес съоръжения и инфинити басейн с изглед към езерото Берово и Малешевската планина. Това екологично място за настаняване е построено с местни камъни и дървен материал. Aurora предлага няколко басейна и стилен ресторант с тераса. Гостите могат да ползват луксозните спа съоръжения срещу допълнително заплащане. Всички помещения за настаняване разполагат с големи легла, самостоятелен балкон и просторна баня. На цялата територия на хотелския комплекс е осигурен безплатен WiFi. https://auroraresort.mk/

124217 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 124217 хотела в 206 държави по цял свят на най-добрите цени!

1698 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!