ЕКЗОТИЧНА НОВА ГОДИНА 2021 НА МАЛДИВИТЕ / 9 дни /7 нощувки / Дата: 28.12.2020 - 05.01.2021 г.

София – Доха - Мале – Доха - София
9 дни
Самолет

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 2,365 на човек в стая за 2 възрастни, 28 декември 2020 г.
Beach Villa - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 4,730
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 6,820
Superior Beach Bungalow - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 5,576
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 7,054
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 7,904
Superior Beach Bungalow - All Inclusive
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 6,766
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 8,541
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 9,689
Beach Villa - All Inclusive
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 5,858
2 възрастни + 1 дете (0 - 15) EUR 7,666
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 8,098
Superior Beach Bungalow - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 6,046
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 7,686
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 8,586
Beach Villa - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 6,334
2 възрастни + 1 дете (0 - 15) EUR 8,155
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 8,606
Deluxe Beach Villa - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 10,550
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 12,415
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 13,990
Deluxe Beach Villa - All Inclusive
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 11,890
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 14,084
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 16,000
Sunrise Villa - All Inclusive
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 11,334
2 възрастни + 1 дете (0 - 14) EUR 13,390
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 15,481
Програма
Ден Програма
1 Полет от летище София за Мале през Доха в 12:25 ч. с АК Qatar Airways. Кацане на летището в Доха в 18:05 ч.
2 Полет за Мале в 02:10 ч. Пристигане в Мале в 09:00 ч. Посрещане от фирмата ни партньор и трансфер до избрания хотел с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет. Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.
3 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите. На 31.12.2020 посрещане на Новата 2021 година в избрания хотел! Честита Нова Година!
4 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
5 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
6 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
7 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
8 Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
9 Закуска. Трансфер до летището в Мале за полет до България в 10:15 ч. Кацане на летището в Доха в 13:15 ч. Излитане за София в 17:00 ч. и кацане на летище София в 21:15 ч.
Цената включва
 • Самолетен билет София – Доха - Мале – Доха - София с Qatar Airways с включен багаж до 30 кг;

 • Летищни такси;

 • 7 нощувки в хотел по избор на Малдиви на съответната база изхранване;

 • Новогодишна вечеря в хотела;

 • Трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет;

 • Посрещане на място на Малдивите от представител на местния партньор и съдействие до трансферното средство до хотела и обратно;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, включваща риск за лечение от COVID-19;

Цената не включва
 • Допълнителни екскурзии на място;

 • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;

Полезна информация
 • Часова разлика по време на пътуването между:

 • София, България и Доха, Катар: +1 час

 • София, България и Малдиви е: + 3 часа

 • Условия и Забележки:

 • При записване се внася депозит от 1500 лева, а пълно плащане се прави до 45 дни преди датата на заминаване.

 • Офертата важи при минимум 16 туристи.

 • Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.75 лв. При промяна на обменния валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, ТО си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.

 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.

 • COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

 • Срок за уведомление за несъбран минимум – до 30 дни преди датата на заминаване.

 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

 • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

 • Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 3% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.

 • Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Малдивите към 13.07.2020 г.

 • *COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 • Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088141/13062010010191 на ЗК „Лев Инс”АД.

Анулационна Политика
 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • Срокове за анулации и неустойки:

 • при наличие на повече от 100 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;

 • от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване – 10 % от стойността на ТП;

 • до 79 дни до 45 дни преди отпътуване – размерът на депозита;

 • от 44 до 0 дни - 100 % от стойността на ТП;

 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 28.11.2020 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

1821 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!