КРАСИВАТА ВЕНЕЦИЯ И НЕЙНАТА РИВИЕРА, В КУРОРТИТЕ ЛИДО ДИ ЙЕЗЕЛО И БИБИОНЕ

София – Триест - София
8 дни
Самолет

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: BGN 934 на човек в стая за 2 възрастни, 08 септември 2020 г.
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,020
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,030
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,030
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,296
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,444
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,444
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,020
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,030
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,030
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,446
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,669
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,669
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,928
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 2,892
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,892
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,296
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,444
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,444
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,868
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 2,802
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,802
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,174
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) BGN 3,261
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,322
Програма
Ден Програма
1 СОФИЯ – ТРИЕСТ – ЛИДО ДИ ЙЕЗЕЛО Среща на летище София. Отпътуване за Италия с директен чартърен полет на Bulgaria Air Charter до летище Триест. Кацане на летището в Триест. Трансфер с автобус до курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе (145 км./ около 2 часа). Настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка
2 Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Информационна среща с представител. Вечеря. Нощувка.
3 ВЕНЕЦИЯ Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) до Венеция. Отпътуване за Пунта Сабиони (25 км./15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до Венеция (цената на билета за корабчето е включена в пакетната цена на екскурзията). Туристическа програма – пешеходна обиколка (около 1,5 часа) с разглеждане на десетки световноизвестни забележителности - базиликата „Сан Марко”, Двореца на Дожите (отвън), Моста на въздишките, моста Риалто и др. Свободно време - ще имате възможност да се потопите в уникалната атмосфера на един от най-красивите градове на Европа. По желание (срещу допълнително заплащане) ще можете да се разходите по Канале Гранде с лодка или гондола. В късния следобед отпътуване обратно за Пунта Сабиони. Трансфер и нощувка в курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе.
4 МУРАНО - БУРАНО Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) до островите Мурано и Бурано. Отпътуване за Пунта Сабиони (25 км./15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до островите Мурано и Бурано (цената на билета за корабчето е включена в пакетната цена на екскурзията). Първо ще посетим Мурано – островът на стъклото, някогашно рибарско селище, известно с добива на сол. От края на 13 век тук се пренесени работилниците за производство на венецианско стъкло. Днес това е място, където живеят и работят едни от най-големите майстори на стъклото в света. Италиански интериорни дизайнери изработват не просто продукти, а истински произведения на изкуството. Пешеходна разходка из острова с възможност за посещение на фабрика за стъкло или Музея на стъклото, църквите „Св. Св. Мария и Донато“ и „Св.Мъченик Петър“. Свободно време. Отпътуване за острова на дантелата – Бурано, някогашно рибарско селище, популярно с разноцветните си къщи, плътно прилепени една до друга и с изкуството на буранската дантела. В късния следобед отпътуване обратно за Пунта Сабиони. Трансфер и нощувка в курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе.
5 ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА – ЛЮБЛЯНА (СЛОВЕНИЯ) Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) до Словения с посещение на пещерата ПОСТОЙНА (170 км./2,5 часа) - карстова пещерна система с дължина 20 570 метра и дълбочина 115 метра, намираща се на около 10 км от словенския град Постойна. Тя е най-дългата пещерна система в страната и една от най-значимите ѝ туристически дестинации. Предлага най-дългия туристически пещерен маршрут в света – 5,23 км… Отпътуване за столицата на Словения – Любляна (60 км./1 час) и пешеходна разходка в центъра на града. Връщане курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе. Вечеря. Нощувка.
6 Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка
7 ВЕРОНА – ЛАГО ДИ ГАРДА Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) до Верона и езерото Гарда. Отпътуване за Верона (160 км./2 часа) и туристическа програма в историческия център на Верона - Арена ди Верона (отвън) – един от най-добре запазените римски амфитеатри в света, къщата на Жулиета, живописните площади Бра, Деле Ербе и Синьория, римският форум. Отпътуване към най-голямото езеро в Италия – Гарда (40 км./2,5 час). Пешеходна разходка в Сирмионе – живописно градче и престижен курорт, разположен на върха на малък полуостров, врязан в езерото. Свободно време с възможност за разходка с лодка по езерото Гарда, за разглеждане на историческата средновековна крепост Рока Скалиджера от 13 век или посещение на археологическия комплекс "Вилата на Катул". Трансфер и кратка разходка из Бардолино, прекрасно селце, известно с реномираното си регионално вино. Трансфер и нощувка в курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе.
8 ТРИЕСТ - СОФИЯ Закуска в хотела. Трансфер до летище Триест (145 км./около 2 часа) за полет до София. Прибиране в София около 20,30 ч.
Допълнителни услуги
 • ВЕНЕЦИЯ 90 лв. / 90 лв (деца 2 – 11,99 г.) Целодневна екскурзия до Венеция. Отпътуване за Пунта Сабиони (25 км./15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до Венеция (цената на билета за корабчето е включена в пакетната цена на екскурзията). Туристическа програма – пешеходна обиколка (около 1,5 часа) във Венеция с разглеждане на десетки световноизвестни забележителности - базиликата „Сан Марко”, Двореца на Дожите (отвън), Моста на въздишките, моста Риалто и др. Свободно време - ще имате възможност да се потопите в уникалната атмосфера на един от най-красивите градове на Европа. По желание (срещу допълнително заплащане) ще можете да се разходите по Канале Гранде с лодка или гондола. В късния следобед отпътуване обратно за Пунта Сабиони. Включено в цената: трансфер, двупосочен билет за корабче от Пунта Сабиони, екскурзоводско обслужване на български език. Цената не включва: разходи от личен характер,

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 46.02
  над 12 години EUR 46.02
 • МУРАНО и БУРАНО 90 лв. / 90 лв (деца 2 – 11,99 г.) Целодневна екскурзия до Мурано и Бурано. Отпътуване за Пунта Сабиони (25 км./15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до островите Мурано и Бурано (цената на билета за корабчето е включена в пакетната цена на екскурзията). Първо ще посетим Мурано – островът на стъклото, някогашно рибарско селище, известно с добива на сол. От края на 13 век тук се пренесени работилниците за производство на венецианско стъкло. Днес това е място, където живеят и работят едни от най-големите майстори на стъклото в света. Италиански интериорни дизайнери изработват не просто продукти, а истински произведения на изкуството. Пешеходна разходка из острова с възможност за посещение на фабрика за стъкло или Музея на стъклото, църквите „Св. Св. Мария и Донато“ и „Св.Мъченик Петър“. Свободно време. Отпътуване за острова на дантелата – Бурано, някогашно рибарско селище, популярно с разноцветните си къщи, плътно прилепени една до друга и с изкуството на буранската дантела. В късния следобед отпътуване обратно за Пунта Сабиони. Трансфер и нощувка в курорта Лидо Ди Йезело/Бибионе. Включено в цената: трансфер, двупосочен билет за корабче от Пунта Сабиони, екскурзоводско обслужване на български език. Цената не включва: разходи от личен характер,

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 46.02
  над 12 години EUR 46.02
 • ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА – ЛЮБЛЯНА (СЛОВЕНИЯ) 90 лв. / 90 лв (деца 2 – 11,99 г.) Целодневна екскурзия до Словения с посещение на пещерата ПОСТОЙНА (120 км./2 часа) - карстова пещерна система с дължина 20 570 метра и дълбочина 115 метра, намираща се на около 10 км от словенския град Постойна. Тя е най-дългата пещерна система в страната и една от най-значимите ѝ туристически дестинации. Предлага най-дългия туристически пещерен маршрут в света – 5,23 км… Отпътуване за столицата на Словения – Любляна (60 км./1 час) и пешеходна разходка в центъра на града. Включено в цената: трансфер, екскурзоводско обслужване на български език. Цената не включва: разходи от личен характер, входна такса за пещерата Постойна - 56 лв. за възрастен / 34 лв. за деца 6-14,99г., заплащат се предварително при записване.

  За туристи на възраст Цена
  до 0 години EUR 0
  над 0 години EUR 46.02
 • ВЕРОНА и ЛАГО ДИ ГАРДА 90 лв. / 90 лв (деца 2 – 11,99 г.) Целодневна екскурзия до Верона и най-голямото езеро в Италия Лаго ди Гарда. Отпътуване за Верона (160 км./2 часа) и туристическа програма в историческия център на Верона - Арена ди Верона (отвън) – един от най-добре запазените римски амфитеатри в света, къщата на Жулиета, живописните площади Бра, Деле Ербе и Синьория, римският форум. Отпътуване към най-голямото езеро в Италия – Гарда (40 км./2,5 час). Пешеходна разходка в Сирмионе – живописно градче и престижен курорт, разположен на върха на малък полуостров, врязан в езерото. Свободно време с възможност за разходка с лодка по езерото Гарда, за разглеждане на историческата средновековна крепост Рока Скалиджера от 13 век или посещение на археологическия комплекс "Вилата на Катул". Трансфер и кратка разходка из Бардолино, прекрасно селце, известно с реномираното си регионално вино. Включено в цената: трансфер, обиколка на Верона, екскурзоводско обслужване на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

  За туристи на възраст Цена
  Всички възрасти EUR 46.02
Цената включва
 • Самолетен билет София – Триест (Италия) - Триест, с директен чартърен полет на Bulgaria Air Charter; Летищни такси; Чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23; Трансфер летище Триест – хотел в Лидо Ди Йезело/Бибионе - летище Триест с лицензиран автобус; 7 нощувки със закуски и вечери в избрания хотел;

 • Безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа (2 шезлонга и 1 чадър на стая); Представител на туроператора с български език за целия престой; Екскурзоводско обслужване на място с превод на български език; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ; Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва
 • Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт; Напитки по време на храненията; Такса престой в Италия - заплаща се на рецепцията при настаняване във всеки хотел: 2-4 евро в хотел 2*/3 * и 4-6 евро в хотел 4* на турист на ден; Слушалки по време на обиколкана във Венеция: 3-4 евро на човек. Заплащат се на място;

 • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата; Разходи от личен характер; В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.; Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП

Полезна информация
 • Полетно разписание (подлежи на препотвърждение): Превозвач: Bulgaria Air Charter София – Триест – Вторник 16:20 ч.-17:00 ч. (местно време) Триест – София – Вторник 17:50 ч.-20:30 ч. (местно време) Трансфер: хотел – летище Продължителност: около 2 часа в посока с 3*/4* автобус.

 • Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор. Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на заминаване. Минимален брой туристи: 100 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

1937 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!