ПОЧИВКА В КОСТА БЛАНКА, БЕНИДОРМ ХОТЕЛ GRAN HOTEL BALI 4*

София – Аликанте – София
8 дни
Самолет

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: BGN 939 на човек в стая за 2 възрастни, 09 юни 2020 г.
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,940
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 2,709
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,850
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,878
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 2,655
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,798
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,894
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 2,674
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,814
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 1,952
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 2,722
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 2,866
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,978
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,828
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 4,351
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,588
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,597
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,795
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,506
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,494
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,679
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,506
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,494
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,679
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,506
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,494
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,679
Double Standard - закуска, обяд и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни BGN 2,476
2 възрастни + 1 дете (2 - 12) BGN 3,457
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло BGN 3,636
Програма
Ден Програма
1 София – Аликанте Среща на летище София , Терминал 1 около 2 часа преди полета. Директен полет София- Аликанте с авиокомпания Wizz Air. Кацане на летище Аликанте. Панорамна обиколка на Аликанте (включена в пакетната цена). Около 40 км- 40 мин. Трансфер до хотел Gran Hotel Bali 4*. Продължителност на трансфер – около 1 час. Настаняване в хотела. Информационна среща. Вечеря. Нощувка.
2 Бенидорм – Алтеа и Калпе Закуска. Информационна среща. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе. Около 21 км- 20 мин. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 Бенидорм - Валенсия Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Валенсия. Около 142 км- 1:40 часа. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка
4 Бенидорм - Елче Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Елче. Около 66 км- 1 час. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 Бенидорм - Мурсия Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Мурсия. Около 124 км- 1:20 часа. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 Бенидорм Закуска. Свободно време за плаж и самостоятелни разходки. Вечеря. Нощувка.
7 Бенидорм - Гуадалест Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Гуадалест. Около 23,5 км- 30 мин. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.
8 Аликанте - София Закуска. Освободаване на хотела. Трансфер от хотела до летище Аликанте за директен полет до София. Продължителност на трансфер – около 1 час. Кацане на летище София, Терминал 1.
Допълнителни услуги
 • Панорамна обиколка на Аликанте Включена в цената Разположен на върха на хълма Бенакантил, дворецът Санта Барбара в Аликанте и до днес се издига като пазител на Аликанте. Градът, разположен долу, е столица на едноименната испанска провинция и пристанище на Коста Бланка. Преминаване покрай двореца Санта Барбара, който макар и днес да носи името на християнска светица, е построен през 12-и век от мюсюлманския географ Ал Идриси. През вековете издигащия се в центъра на Аликанте дворец е бил свидетел на многобройни обсади и сражения, а през 18-и век е използван и за затвор. Посещение на готическата църква Иглесиа де Санта Мария, издигната през 16-и век върху основите на мавърска джамия. Олтарът е в стил рококо, а порталът е бароков. Посещението на църквата е истинска разходка из историята на изкуството. Като град, разположен на крайбрежието на Коста Бланка, Аликанте има прекрасни плажове. Плажът Сан Хуан е един от най-впечатляващите. Разположен е северно от града, по пътя за Ел Кампейо, разполага с плажни барове, ресторанти и възможности за практикуване на водни спортове. Свободно време. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

 • Валенсия Туристическа програма във Валенсия – третият по големина испански град, съхранил хармонията на средиземноморските и испано-арабските традиции. Панорамна обиколка: архитектурно-културният комплекс Град на Изкуствата и Науките, дело на архитекта Сантяго Калатрава и включващ впечатляващите Л’Емисферик, Музей на науките, Опера, Л’Осеанографик (най-големият аквариум в Европа). Пешеходна разходка в историческият център: Арената – една от най-големите в Испания, централният площад с Кметството и Историческият музей на града, Копринената борса – шедьовър на валенсианския готически стил, включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство, Катедралата строена между 1252 г. и 1482 г. върху основите на по-стара джамия, където се пази Свещеният Граал, Торес делс Серанс – една от запазените средновековни порти и сградата на валенсианското правителство. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 31.70
  над 12 години EUR 63.40
 • Елче Туристическа програма в Елче - панорамен тур на Стария град, Кулата Калхора, двореца Алтимира, базиликата Санта Мария, Арабските бани. Град Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Града е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 23.52
  над 12 години EUR 47.04
 • Мурсия Туристическа програма в Мурсия - Преминаване през старият мост Пуенте де Виехо - Старият мост известен още като Puente de los Peligros, мостът на опасностите, се простира над река Сегура. Построен през 1742 година, той е доста по-стар от Puente Nueva, който е завършен през 1903 година. Двойните арки са една от най-поразителните забележителности на Мурсия. Разглеждане на Катедралата в Мурсия - Катедралата в Мурсия е построена върху някогашна джамия. Първите основи са изляти през 1385 година, въпреки че катедралата е официално завършена през 1467 година. След тази година обаче доста архитектурни елементи са добавени до 18-ти век. Всичко това обяснява многоликия архитектурен облик на катедралата. Разходката ще продължи по главната улица на Мурсия е Calle de la Traperia. Възможност за свободно време и разходки. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 30.17
  над 12 години EUR 60.33
 • Алтеа и Калпе Туристическа програма в Алтеа и Калпе - Алтеа е китно рибарско градче, разположено на върха на хълм, на чиято най-висока точка се издига камбанарията на енорийската църква „Дева Мария от Консуело“. Широкият купол на църквата е покрит с бели и сини плочи – един от символите на Коста Бланка. От площада на града се открива красива панорама към региона – типични бели къщи, които в миналото са били обградени от масивна ограда. Кратка разходка по приветливите улички с безброй работилници, ателиета на художници и занаятчийски магазини. Екскурзията продължава по крайбрежен, панорамен път, който води до Калпе – курортно испанско градче. Внушителната Скала на Ифач е един от типичните пейзажи тук. Единадесет километра плаж, пленителни заливи, яхтено пристанище и красива природа са част от привлекателността на града. Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език Цената не включва: разходи от личен характер

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 17.38
  над 12 години EUR 34.77
 • Гуадалест Туристическа програма в Гуадалест - град-музей изключително красивото планинско градче Гуадалест, радва своите посетители с красивите си сгради и необикновена природа. В зелената долина на провинция Аликанте, заобиколен от високи планински вериги, се намира малкият испански град Гуадалест, оформящ едноименната община. С площ от около 16 квадратни километра и население от около 250 души, Гуадалест е едно от най-посещаваните места в Испания. Много източници твърдят, че този град е на второ място след музея Прадо в Мадрид по посещение в Испания, надминавайки всички други забележителности на страната, музеи, природни резервати и най-известните архитектурни шедьоври на Гауди. Ще имате възможност да се разходите из красивите и тесни улици на града и да посетите красивите крепости на града. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Цената не включва: разходи от личен характер.

  За туристи на възраст Цена
  до 12 години EUR 23.52
  над 12 години EUR 47.04
Цената включва
 • Самолетен билет София – Аликанте – София с полет на Wizz Air;

 • Летищни такси;

 • Чекиран багаж 20 кг и 10 кг ръчен багаж;

 • 7 нощувки на база закуска,обяд и вечеря с включени ¼ л вино и ¼ л вода в хотел Gran Hotel Bali 4*;

 • Трансфер летище – хотел – летище;

 • Панорамна обиколка на Аликанте;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;

 • Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва
 • Застраховка Отмяна на пътуване

 • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Полезна информация
 • Полетно разписание ( подлежи на препотвърждение): София – Аликанте: 19:00 – 21:25 ч. Аликанте – София: 22:00 – 02:15 ч.

 • Трансфер летище – хотел – летище: Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.

 • Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор. Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

 • Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

 • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност

 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 • Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

 • Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”

 • ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет. Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора. ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията. Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение. ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора. ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет. ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

2440 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!