ВЕЛИКДЕН 2020 НА О-В ЛЕФКАДА - IONIAN BLUE HOTEL 5* / 3 НОЩУВКИ

Лефкада
4 дни

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 252 на човек в стая за 2 възрастни, 17 април 2020 г.
Single Superior Room - закуска и вечеря
Настаняване Общо
1 възрастен EUR 432
Double Superior Room - закуска и вечеря
Настаняване Общо
2 възрастни EUR 504
2 възрастни + 1 дете (0 - 12) EUR 504
2 възрастни + 2 деца (0 - 12) EUR 576
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 594
Програма
Ден Програма
1 Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите.
Цената включва
  • Хотелско настаняване за 3 нощувки със закуски и вечери

  • 07.04.18 - закуска и вечеря след Възкресение с традиционна супа Магирица и традиционни ястия

  • 08.04.18 - закуска, празничен Великденски обяд с агнешко и жива музика. Обядът замества вечерята. Напитките не са включени.

  • Безплано използване на фитнес, отопляем вътрешен басейн и Спа зона

Цената не включва
  • Транспорт

  • Медицинска застраховка

  • Разходи от личен характер

Полезна информация
  • Плащането се извършва в лева по курс 1.95583 BGN за 1 EUR

Анулационна Политика
  • РЕКЛАМАЦИИ И АНУЛАЦИИ ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията и при следните условия: а) до 22 работни дни преди датата на резервацията не дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети като сумата на билетите не се възстановява; б) от 20 до 15 работни дни преди датата на резервацията заплаща 10% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена; в) от 8 до 14 работни дни преди датата на резервацията заплаща 30% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена; г) от 3 до 7 работни дни преди датата на резервацията заплаща 70% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена; д) от 1 до 3 работни дни преди датата на резервацията– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена. е) по време на празници, кампании и други подобни събития ТУРОПЕРАТОРЪТ може да посочи срокове различни от горните. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от резервацията в случай на внезапно заболяване или други медицински проблеми като задължително трябва да представина ТУРОПЕРАТОРА документ от съответното лечебно заведение, удостоверяващ невъзможността за пътуване. В подобни случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ анулира резервациятакато се старае да защити интереса на ПОТРЕБИТЕЛЯ с цел възможно най-ниска такса за анулация или липса на такава. Документът от лечебното заведение се изискваза представянето му пред доставчиците на ТУРОПЕРАТОРА с цел отпадане на таксите за анулация на резервацията и неустойки. Ако средството за настаняване не уважисъответния документ за отказ поради внезапно заболяване или други медицински проблеми ТУРОПЕРАТОРА има право да не възстанови цялата или неуважената частот общата сума, която е платил ПОТРЕБИТЕЛЯТ. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли резервацията си на трето лице , ако това е възможно и е препотвърдено от страна на ТУРОПЕРАТОРА, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ есолидарно отговорен с третото лице за изпълнението на настоящия договор. ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително да уведоми за това ТУРОПЕРАТОРА или туристическияагент в срок от 7 работни дни преди резервацията. Рекламации относно средството за настаняване се приемат в писмен вид в срок от 7 дни след завръщането на ПОТРЕБИТЕЛЯ и при представяне на необходимитеписмени доказателства за неизпълнение или за некачествено изпълнение на услугата, като ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори писмено в срок до 30 работни дни отдатата на постъпване на рекламацията. ТУРОПЕРАТОРЪТ няма да приема рекламации без писмени доказателства от хотела или от друг доставчик на ТУРОПЕРАТОРА залипса на услуга или некачествена услуга.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

2517 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!