НОВА ГОДИНА 2020 В ХОТЕЛ AIROTEL GALAXY 4* КАВАЛА / 3 НОЩУВКИ /

София - Кавала - София
4 дни
Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: EUR 146.50 на човек в стая за 2 възрастни, 29 декември 2019 г.
Double Standard - закуска и вечеря
Настаняване Общо
1 възрастен EUR 235
2 възрастни EUR 293
2 възрастни + 1 дете (0 - 4) EUR 293
2 възрастни + 1 дете (4 - 12) EUR 351
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 383
Double Standard Sea View - закуска и вечеря
Настаняване Общо
1 възрастен EUR 259
2 възрастни EUR 335
2 възрастни + 1 дете (0 - 4) EUR 335
2 възрастни + 1 дете (4 - 12) EUR 392
2 възрастни + 1 възрастен на доп. легло EUR 451
Програма
Ден Програма
1 Настаняване в хотела. Свободно време.Вечеря. Нощувка
2 Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка
3 Закуска. Свободно време. Новогодишна вечеря. Нощувка
4 Закуска. Освобождаване на хотела.
Цената включва
 • 3 нощувки със закуски на блок маса в избрания вид стая

 • 2 вечери по меню (без включени напитки) на 29,12 и 30.12 или на 30,12 и 01,01,2020 в ресторанта на хотела;

 • Напитка за “ Добре дошли” в стаята

 • Ползване на хамам и фитнес

 • Безплатен WI-FI

 • *Забележка – деца до 11,99 не ползват допълнително легло при настаняване в двойна стая. Необходимо е да се резервира тройна стая, за да ползват допълнително легло.

Цената не включва
 • Разходи от личен характер

 • Допълнителни екскурзии и екстри в хотела

 • Туристическа такса

 • Транспорт

 • Новогодишна вечеря / ЗАДЪЛЖИТЕЛНА/ Вариант 1 - Новогодишна вечеря в Панорамния ресторант на хотела – 45 EUR на възрастен/ 23 EUR за дете 4-11,66 г/ безплатно за дете 0-3,99 г. Вариант 2 - Новогодишна вечеря в бална зала Филипос – 38 EUR на възрастен/ 19 EUR за дете 4-11,66 г/ безплатно за дете 0-3,99 г.

 • Новогодишна вечеря в Панорамен ресторант - вечеря по 5-степенно сервирано меню, 1 бутилка вино за 4 човека, жива музика Новогодишна вечеря в бална зала Филипос - вечеря на блок-маса, DJ, пакет напитки, включващи вино и безалкохолна напитка.

Полезна информация
 • Минимален брой записани туристи: няма

 • За деца под 18г., пътуващи с един родител или с придружител с пълномощно се изисква нотариално заверено пълномощно от двамата родители на детето с разрешение за напускане на страната от не пътуващия ( не пътуващите) родител ( и) – оригинал и едно копие за гранични власти. За деца до 18г., чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акта за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 • При резервация се внася депозит в размер на 50% от пакетната цена, а доплащането се извършва 45 дни преди заминаване. Туроператорът си запазва правото на промяна на обявения хотел по програмата със същата категоризация, идентични по качество или с по-висок рейтинг и категория при независещи от ТО обстоятелства) Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата. Застраховка „ Отмяна на пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора за пътуване по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет след заплащане на следните суми за анулации и неустойки: При наличие на 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа. Между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит При по-малко от 45 дни се удържа 100% от стойността на пакета. В случай, че потребителят прекрати доброволно своето пътуване по време на изпълнение на програмата всички допълнителни разходи, включително и транспортните са за негова сметка. Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 30 дни преди заминаване като се задължава да плати на туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на самолетните билети ( ако има такива издадени отделно и ли с пакета).

 • Информация относно здравните изисквания: Няма задължителни медицински и санитарни изисквания при пътуване до Гърция

 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 • Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 00088426/13061810000337 на ЗК “Лев Инс” АД.

 • Хотел Airotel Galaxy 4* e разположен близо до пристанището на Кавала, напълно реновиран с модерен дизайн и технологии. Удобни стаи, ресторант а ла карт ресторант-бар на покрива с гледка към морето, тренировъчна зала, интернет. Местоположение: разположен в центъра на Кавала, близо до пристанището. Изхранване: Закуска и вечеря Стаи: 149 стаи, Единични, Двойни и Тройни с изглед към морето или към града. Всяка стая има телевизор, сателитна връзка, чайник, малък хладилник, сейф, балкон www.airotel.gr

124217 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 124217 хотела в 206 държави по цял свят на най-добрите цени!

1698 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!