TownePlace Suites Pittsburgh Cranberry Township

2020 Cool Springs Drive, Cranberry Township, USA

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Отделните етажи са достъпни без проблем с помощта на асансьор или стълбище. Удобствата включват сейф, конферентна зала, бизнес център и обществена пералня. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане).

Настаняване

Предлагат се стаи с климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява разтегателен диван. По избор могат да се резервират отделни спални. Предоставени са също котлон и микровълнова фурна. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Освен това са предвидени стаи, подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

В хотела гостите имат някои възможности за спортуване, активна почивка и релакс. През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Хотелската база предлага на активните почиващи фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.