Mkoma Bay Tented Lodge

Pangani Road, Pangani, Tanzania
Хотелска база

На разположение на почиващите на хотела има съхранение на багаж, ресторант, библиотека, многоезичен персонал, трансфер и обществена пералня. Гостите биха могли чрез безжичен достъп (срещу такса) да сърфират в интернет пространството и да са в постоянен досег с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди (без допълнително заплащане).

Настаняване

Различни удобства в комфортните помещения за настаняване гарантират приятен престой в хотела. Обзавеждането на стаите включва стерео уредба.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в басейна. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Различни освежителни напитки очакват гостите в бара край басейна. За разнообразие през свободното време на почиващите хотелът предлага билярд. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Ресторант
Безплатен WiFi
Наем на велосипеди
Паркинг

Дати на настаняване

11.12.2023
до
12.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.