Travini Hotel Residence

Contrada Berbaro 4, Marsala, Italy
Превъзходен
24 отзива
9.0

Дати на настаняване

24.05.2024
до
25.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на курорта. На разположение на почиващите на комплекса има съхранение на багаж, трансфер, конферентна зала, бизнес център и банкетна зала. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на ваканционния комплекс (без допълнително заплащане). Предлага се платен трансфер.

Настаняване

Приятният престой се гарантира от комфортни помещения за настаняване на хотелската база. Оборудването включва още интернет достъп, телефон и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми.

Спорт/забавления

Курортът притежава множество възможности за разхлаждане през горещите дни, сред които басейн и външен плувен басейн. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. Различни освежителни напитки очакват гостите в бара край басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио, сауна и масажни процедури. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Минимална възраст на гостите: 18
Настаняване от: 14:00 ч
Напускане до: 11:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Този имот приема кредитни карти и пари в брой
 • Този имот се почиства професионално
Специални инструкции при настаняване
Рецепцията е отворена всеки ден от 9:00 до 18:00 часа. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване поне 24 часа преди пристигането, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Ако планирате да пристигнете след 21:00, моля, свържете се с хотела предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Гостите, които планират да пристигнат извън обичайните часове за настаняване, трябва да се свържат с хотела предварително за инструкции за настаняване. Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Данъкът се налага от града и се събира в мястото за настаняване. Този данък се коригира сезонно и може да не се прилага целогодишно. Могат да се прилагат други изключения или намаления. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията, получено след резервацията.
 • Градската такса се налага: от 16 декември до 14 януари 2,00 евро на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 15 години.
 • Градският данък се налага: от 15 януари до 15 март, 0,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 15 години.
 • Градският данък се налага: от 16 март до 14 ноември 2,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 15 години.
 • Градският данък се налага: от 15 ноември до 15 декември 0,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 15 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за късно настаняване: 30 EUR за настаняване между 20:00 ч. и 8:30 ч.
 • Такса за късно напускане: 30 EUR (в зависимост от наличността)
 • Такса за кошара (бебешко легло): 12,0 EUR на вечер
 • Такса за сгъваемо легло: 15,0 EUR на вечер

Списъкът по-горе може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Сезонният басейн ще работи от април до октомври.
 • Достъпът до басейна е наличен от 9:00 до 19:00 часа.
 • Имотът разполага със свързани/съседни стаи, които зависят от наличността и могат да бъдат заявени, като се свържете с хотела чрез номера на потвърждението на резервацията.
 • Имотът се почиства професионално.
 • Налични са безконтактно настаняване и безконтактно напускане.

Оценка от гости

9.0
Превъзходен
24 отзива
Комфорт
9.4
Общо
9.0
Персонал
8.8
Удобства
8.8
Състояние
9.6
Чистота
9.6
Разположение
8.0
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.