BB Le Terrazze

Via Aragona 9, Tropea, Italy
Превъзходен
25 отзива
9.4

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 5 стаи. Удобствата включват съхранение на багаж, зала за закуска, трансфер, пералня и обществена пералня. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела. Предлага се трансфер. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди (срещу такса).

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Налични са отделни спални. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Към удобствата във всички стаи спада писалище. Оборудването включва още интернет достъп, телевизор и безжичен интернет. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Гостите могат да се възползват от велосипеди срещу заплащане на определена такса. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг
Домашни любимци

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Минимална възраст на гостите: 18
Настаняване от: 11:30 сутринта
Напускане до: 10:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специалните заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Това място за настаняване приема кредитни карти и пари в брой
 • Това място за настаняване използва система за рециклиране на сива вода
 • Функциите за безопасност в това място за настаняване включват пожарогасител , детектор за дим и комплект за първа помощ
Специални инструкции при настаняване
Това място за настаняване предлага трансфери от летището (възможно е да има допълнителни такси). Гостите трябва да се свържат с мястото за настаняване с подробности за пристигането преди пътуването, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията. В това място за настаняване няма рецепция. Преди пристигането гостите трябва да завършат онлайн регистрация в хотела чрез защитена връзка. Гостите ще бъдат помолени да предоставят на хотела копие от своя официален документ за самоличност със снимка преди пристигането. Гостите ще получат имейл 24 часа преди пристигането с инструкции за настаняване и информация за сейфа. Домакинът ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Градският данък е наложен от EUR 2.00 на човек, на нощувка, до 15 нощувки. Този данък не важи за деца под 12 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за летищен трансфер: 70 EUR на превозно средство

Списъкът по-горе може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надхвърлят 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Едно дете на 4 или по-малко години се настанява безплатно, когато заема стаята на родителя или настойника и използва съществуващите легла.
 • Този имот посреща гости с всякаква сексуална ориентация и полова идентичност (приятелски настроени към LGBTQ+).

Оценка от гости

9.4
Превъзходен
25 отзива
Комфорт
8.8
Общо
9.4
Персонал
9.4
Удобства
9.4
Състояние
9.2
Чистота
9.4
Разположение
9.4
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.