Bird-in-hand Village Inn Suite

2695 Old Philadelphia Pike, Bird-in-Hand, USA

Дати на настаняване

13.06.2024
до
14.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът с удоволствие посреща гостите в общо 24 стаи. Хотелската база предлага различни удобства за комфортна почивка, сред които конферентна зала и бизнес център. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Кухненска ниша, състояща се от хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе, също е включена към стандартното оборудване. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Фитнес-студио се оферира от външни контрагенти. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.