Encantada Ocean Cottages

Esterillos Este, Esterillos Oeste, Costa Rica

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелската база с удоволствие посреща почиващите в общо 7 стаи. Хотелската база притежава съхранение на багаж, ресторант, библиотека, трансфер, пералня и обществена пералня. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Предлага се платен трансфер.

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи с климатик, вентилатор и санитарен възел. За предоставяне на допълнително легло не се изисква заплащане на такса. Обзавеждането на стаите включва писалище, комплект ютия с дъска за гладене и безжичен интернет. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Възможността за освежаващо потапяне в басейна прави почивката перфектна. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Хотелската база предлага на активните почиващи СПА. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Ресторант
Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.