Cabañas Rurales El Descansito

Camino del Boteón 33, Chillarón de Cuenca, Spain

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелската база предлага различни удобства, които правят престоя на почиващите приятен и отморяващ. Към удобствата се числи ресторант. Благодарение на безжичния интернет в общите части гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина.

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи с климатик. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Гостите могат да спят удобно на двойно легло. Кухненска ниша, състояща се от котлон, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе, също е включена към стандартното оборудване. Оптималният комфорт се гарантира чрез достъп до интернет, телевизор и безжичен интернет.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Хотелската база притежава басейн и външен плувен басейн. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Покажи повече

Най-популярните удобства

Ресторант
Безплатен WiFi
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.