Super 8 by Wyndham Augusta/Ft Gordon Area

2137 Gordon Highway, Augusta, USA

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 58 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на мотела. Удобствата включват обслужване по стаите, пералня и обществена пералня. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане).

Настаняване

В хотела са на разположение стаи с климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. За малчуганите са на разположение срещу такса допълнителни легла и бебешки кошарки. Освен това има писалище. Предоставени са също хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Към оборудването на санитарните възли спадат душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. Мотелът предлага стаи за непушачи и стая за пушачи.

Спорт/забавления

За свободното време на активните почиващи хотелската база предлага игрище за голф. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.