Кои сме ние

Planet Travel Center е туроператор, който успешно започва своята дейност през 1995г. Оттогава досега се стремим да развиваме постоянно компанията, акцентирайки върху наложили се като водещи дестинации – Гърция, Турция и България, разширявайки кръгозора си с екзотични страни като Малдиви, Сейшели, Мавриций и много други.

Живеейки в ерата на технологиите, Планет непрекъснато се стреми да покорява нови и нови дигитални върхове. Успешно оперират нашите текущи промо сайтове Procent.bg ( създ. 2010г.) и Travelcenter.bg ( създ. 2013г.), както и основният ни сайт Planet.bg, който решихме, казано на модерен hi-tech език, да “ъпгрейднем” значително. Защото трябва непрекъснато да се стремим да бъдем най-добрите!

Самите ние сме почитатели на бързото и значително по-лесно онлайн пазаруване на всякакъв вид стоки и услуги. Именно затова решихме да инвестираме в бъдещето на компанията си и да създадем един от първите, изцяло разработен от български екип уебсайт, чрез който нашите клиенти да могат да резервират бързо в реално време и в повечето случай с мигновено потвърждение своите желани дестинации.

Създадохме сайт, от който да можете да научите много четейки нашите впечатления от посетени от екипа ни места, да мечтаете за нови и нови дестинации и да разберете, че няма кътче от планетата Земя, до което да не можете да достигнете с Planet Travel Center!

Какво предлагаме

  1. Имате достъп до над 500 000 хотели по цял свят, промо оферти за тях, празнични и ранни резервации с големи отстъпки!
  2. Намирате своя изгоден самолетен билет и го резервирате веднага онлайн.
  3. Резервирате круиз и научавате за актуалните промоции на круизни компании от цял свят.
  4. Резервирате рент-а-кар за дестинации из всички континенти.
  5. Научавате от нашия блог интересни факти за нови дестинации, случки от туристическия свят, новости в сферата на туризма и други любопитни статии.
  6. Резервирате своята организирана със самолет или автобус екскурзия.
  7. Ако сте редовен клиент на компанията, получавате своята лична клиентска отстъпка за интернет резервации.
  8. Ако сте наш корпоративен клиент, получавате специални отстъпки за резервации чрез уебсайта или в офисите на Planet.
  9. Ако сте туристическа агенция, можете да се възползвате от нашата B2B версия на сайта, правейки резервациите си онлайн и ползвайки привилегиите за партньори на компанията.

Коя ще бъде следващата Ви дестинация?

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

2442 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!