Венецуела - Водопадът Анхел и Делтата на Ориноко

София - Париж - Каракас - Париж - София
9 дни
Самолет

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: BGN 4,130 на човек, 02 декември 2021 г.
ПОТВЪРДЕНО ПЪТУВАНЕ 02/12/2021 BGN 4,130
Програма
Ден Програма
1 Отпътуване в 07:00 ч. от летище София за Париж с полет на авиокомпания "Air France". Пристигане в Париж в 09:10 ч. Отпътуване в 10:25 ч. за Каракас. 
2 Закуска. Трансфер от хотела до летището в Каракас,от където летите за Пуерто Ордас. На летището ви посреща щофьор, който ще ви закара до хотела ви в Сиудад Боливар.
3 Закуска. Трансфер (06:30 сутринта) ви отвежда до летището, от където отлитате с малък самолет през джунглата, кацайки до местно селище в националния парк Канайма, където ще ви посрещне нашия английско-говорящ водач и отведе до лагера ви за обяд. Следобяда следва разходка из Канайма през водопадите Укайма, Гуарайма и Хача. Кратък преход ще ви отведе до впечатляващия водопад Сапо, където при подходящи условия ще можете да минете зад бушуващите му води. Нощувка и вечеря в лагера ни до Канайма.
4 Рано сутринта потегляте с лодка по реката Чурун до острова Ратон. След като пристигнете до лагера ни на брега на реката, се отправяте на едночасов преход през джунглата, който ще ви отведе до панорамана площадка, която ще ви разкрие страхотна гледка към водопада Анхел. Следва кратка разходка (10 мин) до малко езеро под водопада, където ще може да поплувате, наслаждавайки се на впечатляващата гледка пред вас. Следобеда се отправяте обратно към лагера, където ще ви очаква топла вечеря и нощувка в лагера под самия водопад
5 Потегляме надолу по течението на реката Карао, подминавайки острова на орхидейте и водопада Позо де ла Фелисидат, достигайки до горната част на водопада Хача в парка Канайма. От там потегляте към летището и излитате обратно до Сиудад Боливар, от където трансфер ще ви отведе до Сан Хосе де Буя за начлото на тура ви по делтата на Ориноко.
6 Сутринта, след закуска се отправяте на целодневна обиколка с лодка по делтата, по време на която ще посетите и опознаете бита на индианското племе Варао. След кратка почивка за обяд местен водач ще ви отведе на разходка из джунглата, където ще можете да усетите атмосферата на дивата природа
7 През този ден ще летите от Матурин или Барселона до Каракас, където шофьор ще ви посрещне и закара до Колония Товар
8 Днес прекарвате деня в атрактивното селище Ла Колония Товар, сгушено в облачната гора на изток от Национален парк Хенри Питие. Основано от германски заселници през 1843 г, селището до ден днешен пази немския си облик, главно в архитектурата и облеклото, и е наричано „Германия на Карибите”. Днес местните се изхранват от земеделие, като отглеждат плодове и зеленчуци.
9 Трансфер до летището в Каракас и отпътуване за България.
Цената включва
 • Самолетен билет София - Париж - Каракас, Каракас - Париж - София в икономична класа, с включен кетъринг и летищни такси на авиокомпания "Air France";

 • Чекиран багаж 23 кг, ръчен багаж до 8 кг на авиокомпания "Air France";

 • Вътрешни полети и всичкия транспорт описан в програмата

 • Английско-говорящ водач по време на целия тур

 • 4 нощувки в хотели със собствен санитарен възел

 • 4 нощувки в лагери на открито

 • Групови трансфери от/до летищата

 • Водач от агенцията при група от 8 човека

 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Евроинс" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 EUR.

Цената не включва
 • Храна извън програмата

 • Дейсности извън програмата

 • Бакшиши

 • Лични разходи

Полезна информация
 • Ваксина срещу жълта треска.

 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

2440 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!