МАВРИЦИЙ - КЪСЧЕ ОТ РАЯ

София - Порт Луи - Гранд Бей - Vera Coin De Mire - София
11 дни
Самолет
Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: BGN 3,499 на човек, 09 декември 2020 г.
11/03/2020 BGN 3,699
09/12/2020 BGN 3,499
Програма
Ден Програма
1 Полет до Мавриций Добре дошли в Мавриций. Трансфер до хотела. Вечеря. Нощувка.
2 Свободно време Закуска. Свободно време и отдих! Насладете се на слънчева почивка край морската шир. Вечеря. Нощувка.
3 Порт Луи Закуска. Обиколка на столицата Порт Луи. Очакват Ви много приятни изненади. Вечеря. Нощувка.
4 Екскурзия до северната част на острова Закуска. Ще разполагате със свободно време или по желание екскурзия ("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще посетите ботаническата градина "Памплемус", "Chateau de Labourdonnais" – имотът е пример за автентична колониална архитектура. Следобед – пазаруване в МОЛ. Вечеря. Нощувка.
5 Екскурзия до югозападната част на острова Закуска. Ще разполагате със свободно време или по желание екскурзия до югозападната част на острова ("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще посетите кратера "Troy Aux Cerfs", солниците "Тамарин", националния парк "Блек Ривър Горджис”, водопада "Шамарел" и "Долината на седемте цвята". Ще дегустирате първокачествен ром във фабриката "Rhumerie de Chamarel". Вечеря. Нощувка.
6 Свободно време Закуска. Свободно време и отдих! Насладете се на слънчева почивка край морската шир. Вечеря. Нощувка.
7 Екскурзия до Гранд Бей Закуска. Ще посетите Гранд Бей, туристическият център на острова, с най-добрите хотели, магазини и ресторанти. Това е най-оживеното място с активен нощен живот. Вечеря. Нощувка.
8 Свободно време Закуска. Свободно време и отдих! Насладете се на слънчева почивка край морската шир. Вечеря. Нощувка.
9 Круиз с катамаран около Мавриций Закуска. Ще разполагате със свободно време или по желание екскурзия-круиз ("Пакет допълнителни екскурзии"). Един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна и много забавления на катамаран! Гледките към Мавриций от океана пробуждат чувство на възхита, комбинирано с леко усещане за нереалност. Вечеря. Нощувка.
10 Свободно време Закуска. Свободно време и отдих! Насладете се на слънчева почивка край морската шир. Вечеря. Нощувка.
11 Полет до България Закуска. Трансфер до летището и полет към София
Допълнителни услуги
  • Пакет допълнителни екскурзии" – 499,00 лв., който осигурява: Круиз с катамаран с включен обяд; Екскурзия до югозападната част на острова; Екскурзия до северната част на остров

Цената включва
  • ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ БАГАЖ - 23 кг регистриран и 7 кг салонен багаж TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отличен хотел на плажа ЕКСКУРЗИИ - 2 незабравими екскурзии: Колоритната столица Порт Луи; Курортът Гранд бей ХРАНА - 10 богати закуски и вечери на блок маса ЕКСКУРЗОВОД - по време на екскурзиите с английски език

Цената не включва
  • Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до 65 г.: 42,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер. Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 650,00 лв.; В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор. Пакет All Inclusive – 699,00 лв.; Застраховка "Отмяна на пътуването"

Полезна информация
  • Пакетните цени са индивидуални и не са обвързани с минимум брой участници. Цените са калкулирани в най-ниска класа на авиокомпаниите и преди резервация е необходимо да се провери наличността за избраната от вас дата. Посочените цени са на човек и са валидни при записване на двама души, настанени в двойна стая. До изчерпване на местата. Цените подлежат на препотвърждение. Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до остров Мавриций.

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Депозит при направа на резервация: 1000,00 лв. на човек.

  • Примерни хотели по програмата: Хотел COIN DE MIRE ATTITUDE 3*

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

747 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!