БАЛИ - ОСТРОВЪТ НА 1000 ХРАМА

София - Убуд - Тирта Емпул - Таман Аюн - Кута - Селат - Бесаких - Челук - София
9 дни
Самолет

Офертата е изтекла и не е налична

Цени и дати на заминаване
Най-добра цена: BGN 2,999 на човек, 03 май 2020 г.
03/05/2020 BGN 2,999
Програма
Ден Програма
1 Полет до Бали Полет до Денпасар, Бали, Индонезия. Настаняване. Нощувка в района на Убуд.
2 Свободно време Закуска. Свободно време за почивка. Ще имате възможност да се възползвате от условията за отдих, предлагани от хотела или да се възползвате от допълнителни екскурзии. (Безплатен транспорт от хотела до центъра на Убуд.) Нощувка района на Убуд.
3 Убуд – Тирта Емпул – Маунт Батур – Тегалаланг – Убуд Закуска. Ще се отправите до района на Тампаксиринг, където ще посетите храма Пура Тирта Емпул – известен със свещената си вода, извираща директно от недрата на земята. Комплексът, посветен на Бога на небето – Индра, е основан от крал Вармадева през 962 г. пр. хр. и е един от най-красивите религиозни храмове на острова. Следващата Ви спирка е Гунунг Кави – античен скален комплекс известен с царските си гробници издълбани в скалите. Разходката Ви ще продължи по оризови тераси до планината Батур, където ще се насладите на красива панорамна гледка към кратера с диаметър 12 км, както и фантастична гледка към все още активния вулкан Маунт Батур. Връщане в хотела. Нощувка в района на Убуд. За този ден има включен обяд.
4 Свободно време Закуска. Свободно време за почивка. Ще имате възможност да се възползвате от условията за отдих, предлагани от хотела. Може да посетите центъра на Убуд, да се разходите по Джалан Гоотама, който след 18 часа е затворен за автомобилно движение. (Безплатен транспорт от хотела до центъра на Убуд.) Нощувка района на Убуд.
5 Убуд – Таман Аюн – Алас Кедатон – Танах Лот – Кута Закуска. Освобождаване на хотела. Ще разгледате известния с плаващите си градини храм Пура Таман Аюн в Менгюи. След обяд ще посетите храма Танах Лот – един от символите на острова. До него обичайно се стига с лодка, но когато морската вода намалява, има малка пътека, по която се ходи пеша. След това ще се отправите към хотела, намиращ се на брега на океана. Нощувка в района на Кута. Забележка: Багажът Ви ще бъде трансфериран предварително от единия до другия хотел.
6 Свободно време Закуска. Свободно време за почивка. Нощувка в района на Кута.
7 Керта Госа – Гоа Лавах – Селат – Бесаких – Челук Закуска. Предстои Ви разнообразна програма. Първата спирка ще бъде Клунгклунг с историческата съдебна зала Керта Госа. Ще продължите до пещерата на прилепите – Гоа Лавах. Следва кратко пътуване през терасовидните оризови плантации на Селат, ще стигнете до най-свещения и голям храмов комплекс на Бали – Бесаких, намиращ се в подножието на високия повече от 3000 м вулкан Гунунг Агунг. Комплекса има 40 кули и гледка към вулкана. На връщане към хотела ще посетите село Челук, известно в цяла Азия със своите златни и сребърни дърворезби. Нощувка в района на Кута. За този ден има включен обяд.
8 ДЕН 9 - 10 Свободно време Закуска. Свободно време за почивка. Нощувка в района на Кута.
9 Полет към дома Закуска. Трансфер до летището за полета към София.
Цената включва
  • ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ БАГАЖ - 23 кг регистриран и 8 кг салонен багаж. TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик. НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отлични хотели според местната категоризация. ЕКСКУРЗИИ - богата екскурзионна програма. ХРАНА - 10 закуски на блок маса + 2 обяда ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

Цената не включва
  • Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до 65 г.: 42,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер. Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 599,00 лв. В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.

  • Пакет 5 вечер в Убуд - 219 лв.; Пакет 5 вечери на плажа в Кута - 299 лв. Застраховка "Отмяна на пътуването"

Полезна информация
  • Полетна информация Авиокомпания Turkish Airlines 1 TK1030 W SU 03MAY SOFIST KK26 2140 2305 2 TK 66 W MO 04MAY ISTDPS KK26 0120 1930 3 TK 67 W TH 14MAY DPSIST KK26 2100 0525* 4 TK1027 W FR 15MAY ISTSOF KK26 0745 0905

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Пътуването е без медицински изисквания за имунизации; Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Бали, Индонезия. Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

  • Депозит в размер на 50% от пакетната цена; Доплащане до 30 дни преди отпътуване;

  • Примерни хотели по програмата Убуд – 5 нощувки в хотел STHALA UBUD 4* Кута – 5 нощувки в хотел TONYS VILLAS & RESORT 4*

141906 ХОТЕЛА

PLANET TRAVEL CENTER предлага 141906 хотела в 208 държави по цял свят на най-добрите цени!

714 ПОЧИВКИ

ВИНАГИ актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

100+ ПРОМО ОФЕРТИ

НАЙ-ИЗГОДНИТЕ промоционални оферти ще намерите на нашия сайт! Ранни резервации, last-minute оферти и още много СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ!